Acción Senegal


ir a contenido

Menu Principal:


Notícies

Julio 2011:


Març 2011:

CELEBRACIÓ DINAR BENÈFIC : Dissabte 2 Abril 2011Ahir dissabte, varem celebrar el dinar a Benefici de l’Associació amb una molt bona participació de tots els amics de “Acción Senegal”.Moltes gràcies a tots els que han col·laborat amb la diada, tant amb la seva presencia, com amb la preparació del esdeveniment.

Fins molt aviat ¡!!!


Octubre 2010:

JORNADA BENÈFICA A GIRONA

Amb força èxit de participació, hem celebrat la Jornada Benèfica a les instal·lacions esportives de la UDG.

La jornada ha estat plena d’activitats esportives que s’han convertit amb una muntanyeta de granets de sorra per ajudar als nostres projectes.

Al final de la jornada es va fer el sorteig de la panera i el nº premiat va estar el
2465.

Preguem a la persona que tingui aquest numero que es posi en contacte amb nosaltres amb un mail a albert@accionsenegal.org per que li puguem entregar.
Setembre 2010:

JORNADA BENÈFICA A GIRONA


El proper 3 d'octubre de 2010, en el Campus de Palau del Servei d'Esports de la Universitat de Girona (
www.udg.edu/sesports), es celebrarà una jornada benèfica a favor de l'organització, realitzant diferents activitats esportives (futbol 7, padel, tennis, basket,...).

PREU DE L’ENTRADA SOLIDARIA : 5 €Juliol 2010:

EL NOSTRE BLOC EN "EL PERIODICO DE CATALUNYA"

Des del passat dia 7 juliol 2010 tenim el nostre propi bloc dins l'apartat de "Blocs del Món" que "EL PERIODICO DE CATALUNYA" en la seva edició digital, dedica a Associacions de Cooperació Internacional.

El nostre blog es diu "AL COR DE SENEGAL" i en ell aniran apareixent, periòdicament, els nostres relats i vivències.

La direcció d'aquest és:
http://www2.elperiodico.es/blogscat/mapamundi/blogs/blogsenegal/default.aspxJuliol 2010:


III MEMORIAL DE DARDS "Reencuentro con el acero"

El proper 10 de Juliol de 2010 es celebrará a Puerto Sagunto (Valencia), el III Memorial de Dards "Reencuentro con el acero".

Els Darders de Puerto Sagunto, organitzadors del campionat, donaràn els posibles beneficis a "Acción Senegal".

Esperem que la convocatoria sigui un gran éxit !!

Informació:
- Cartell informatiu
- Memorial amb Acción SenegalMarç 2010:

EXPOSICIÓ FOTOGRAFÍES ASSOCIACIÓ


De l’1 al 11 de Març de 2010, tindrem una exposició de fotos de l’Associació i del Senegal, a l’Espai de Gent Gran de l’Esquerra de l’Eixample, del carrer Rosselló, 78-80 de Barcelona.

El divendres 19 de Març, a les 18.00 hores, i farem una xerrada amb imatges per tots aquells que vulguin anar-hi.

Desembre 2009:


SOPAR BENÈFIC A BÈLGICA:

El passat dia 4 de Desembre es va celebrar a Bèlgica un sopar benèfic a favor de la nostra Associació.

Els nostres bons amics Maurizio d?Astolfo i la seva dona Brigitte Peters, al costat de Romina, Maxence, Stefano, Lisbeth, Peter-Jan, Christel i Henri, van organitzar una vetllada a la qual van assistir 35 persones i que va ser un veritable èxit.

En aquest trobada es van veure els projectes que porta a terme l'Associació i es van recaptar unes donacions molt importants.

El nostre mes gran agraïment, tant als organitzadors com als participants.


Octubre 2009:

TORNEIG OPENDARTS “ACCION SENEGAL” :

El passat dia 31 d'Octubre es va celebrar el primer Torneig OPENDARTS “Acción Senegal”.
El torneig, organitzat pel nostre bon amic Tony Gragera, es va celebrar a Sant Andreu de la Barca , en els locals del Bar RIERA II que junt amb el l C.E.D.S.A.B (Club Esportiu Dards Sant Andreu de la Barca), la Associació Catalana de Dards i la Federació Catalana de Dards, van donar el seu suport solidari a l'esdeveniment.

El Torneig va contar amb una gran participació, en partides que van transcórrer durant tota la jornada.

Finalment el brillant vencedor d'aquest I Torneig OPENDARTS “Acción Senegal”, va ser el Sr. MARTÍ MARTÍ SANTAMARIA, que va rebre el corresponent Trofeu i Accesit Open Mestres Tolosa 2009 .Setembre 2009 :

NOU VIATGE AL SENEGAL - NOVEMBRE 2009:

El pròxim dia
14 de Novembre sortirem de nou cap al Senegal en un viatge de dues setmanes.
S'incorporarà amb nosaltres el nostre amic i soci-col·laborador, Tomàs. D'aquesta manera, al ser tres persones més els dos fidels col·laboradors senegalesos, podrem multiplicar la nostra labor en els diferents projectes.
Tenim previst poder dur amb nosaltres uns 250 quilos de material entre roba, medicaments, ulleres i material escolar.
Al mateix Senegal desenvoluparem també el projecte arròs i realitzarem diverses representacions de titelles a les escoles dels poblats que visitarem.

I TORNEIG OPEN DARTS COMPETITION "ACCION SENEGAL":

El pròxim dia 31 d'Octubre del 2009 , amb el recolzament solidari de CEDSAB (Centre Esportiu de Dards de Sant Andreu de la Barca), de l'Associació Catalana de Dards i de la Federació Catalana de Dards, es va a disputar a Sant Andreu de la Barca el I OPEN DARTS COMPETITION "ACCION SENEGAL".
Es pot consultar tota la informació referent al torneig a la nostra pàgina web.
S'ha creat una Fila Zero per les Aportacions Solidàries al torneig.


Maig 2009 :

RETORN DEL VIATGE:

Ja hem retornat del nostre últim viatge al Senegal on hem pogut sobre el terreny alguns dels projectes que ja teniem actius.

El Dimarts 28 d'Abril vam fer l'entrega a la Comunitat rural de Tomboronkoto del furgó pel transport de malalts. Aquest fet es va celebrar amb una multitudinària fiesta de benvinguda al mateix poblat i s'hi van afegir la resta de poblats de la zona de influència del Dispensari. Aquest projecte es pot considerar ja com a finalitzat.Vam partir de Barcelona amb més de 190 quilos de material que vam anar entregant al llarg de les diferents etapes pel país de manera que la roba, medicaments, ulleres i material escolar van ser molt repartits.
Amb la resta d'aportacions econòmiques un cop finalitzat el projecte del vehicle de transport vam comprar i repartir al propi país el següent:

- 30 sacs d'arròs (a 50 quilos per saco =
1.500 quilos !!!
- 20 paquests de 36 pastilles de sabó (tipus Lagarto) =
720 pastilles !!!
- 300 quaderns i 300 bolígrafs
- Caramels i globus pels nens de les escoles que vam visitar.

Al mateix temps hem realitzat 5 funcions de titelles a diferents escoles per més de 280 nens molt feliços i paricipatius.
En fi amics, …. Hem tornat amb una pila de nous projectes ja que cada dia hi han més mancances al país i en particular a les zones rurals que hem visitat i on estem intentant col·laborar.
Avui més que mai és necessàri seguir comtant amb la vostra ajuda i suport.

Gràcies per pensar-hi.
Gràcies pel vostre temps

Albert y AnaAbril 2009 :


El pròxim diumenge,
24 de maig, celebrarem un sopar benèfic a favor de l'Associació al Restaurant “El Col·leccionista” de l’Ametlla del Vallès. El nostre amic Bernat, chef del Restaurant, ens deleitarà amb una cuina d'autor que farà les delícies a tots els assistrents.

El preu del menú serà de 30 Euros por persona i us pensem poder mostrar tot el material fotogràfic del viatge del 24 de Abril.

Les places són limitades ja que el local no és massa gran, pots fer la reserva el més aviat possible al tel. 93.8432110.

¡¡¡ T'ESPEREM !!!


Febrer 2009 :
Ja tenim la data del pròxim viatge al Senegal per tal de portar tot el material recollit i els fons pels diferents projectes.

Partirem el
25 d'abril y retornarem el 8 de maig.

Us convidem a què en acompanyeu però ho necessitem saber el més aviat possible, per tant us demanem que contacteu amb nosaltres el més ràpidament possible per tal d'explicar-vos els nostres plans.


Gener 2.009

COOPERACIÓ A ALACANT:
Uns molt bons amics d'Acción Senegal a Alacant,
Angel i Feli, han organitzat un sistema per tal de poder entregar a la mateixa ciutat els diferents materials donats a l'Associació i ells ja s'encarregaran de fer-ho arribar a la seu de Barcelona.
Només has de contactar amb l'Angel al número 637.987695.
Us fem arribar el nostre agraïment.


Gener 2.009

COMPTE BANCARI :
Ja està operatiu el compte bancari de l'Associació Acción Senegal on podeu fer les vostres aportacions econòmiques.
Les dades de l'entitat són les següents:
CAIXA DE SABADELL
Cuenta : 2059 - 0850 - 47 - 8000268706


versión 28/07/2011 | albert@accionsenegal.org

Regresar a contenido | Regresar al menu principal