Acción Senegal


ir a contenido

Menu Principal:


Material escolar

Projectes en curs

El projecte de material escolar és un projecte obert permanentment on es recullen materials i/o fons econòmics per tal d'obtenir material escolar.

Serà ben rebut qualsevol tipus de material ja que a les escoles del país hi han grans mancances, moltes vegades els alumnes no disposen de res.

Són importants elements molt bàsics, sobretot elements d'escriptura (llapissos, bolígrafs, llapissos de colors, regles, etc.)

Pel que fa al material més pesat, llibretes, llibres, etc. destinem una part dels recursos econòmics de l'Associació a comprar aquest material al propi país, ja que el seu pes en dificulta i n'encareix molt el transport desde España.

També intentem dotar a les escoles de la zona de Tambacounda i de Kedougou, d'un primer suport informàtic, amb la recollida d'ordinadors portàtils. Aquests ordinadors serveixen per a la millor gestió de les Administracions de les escoles i una millor preparació i posada al dia del professorat ja que intentem acompanyar l'equip amb un Soft didàctic (enciclopèdies en CD'S, Mapes, etc...)


versión 28/07/2011 | albert@accionsenegal.org

Regresar a contenido | Regresar al menu principal